Katalog proizvoda

Kremacijska peć za kućne ljubimce

STATIČKE PEĆI ZA SPALJIVANJE OSTATAKA LJUBIMACA

Peći za kremiranje životinja iz serije „MINITRANSIT“ su spalionice s vodoravnom statičkom komorom koji se odlikuju svojim posebnim dizajnom i koji omogućuju istovremeno kremiranje jedne životinje i spaljivanje ostataka koje nije potrebno čuvati.
Kako bi se optimiziralo njegovo iskorištavanje i ograničili troškovi upravljanja, postrojenje se također može aktivirati samo onda kada je u komoru za sagorijevanje unesena količina materijala jednaka maksimalnoj nosivosti, bilo da se radi o pojedinačnom ili kolektivnom kremiranju.
Peći serije „MINITRANSIT“ stvorene su kako bi udovoljile potrebi, kako pojedinaca (npr. groblja za kućne ljubimce ili centri povezani s mrežom veterinarskih objekata), tako i institucionalnih tijela uključenih u kontrolu lutalica, za sustavom niskog kapaciteta koji omogućava iskorištavanje ekonomskog utjecaja koji proizlazi iz potražnje za kremiranjem pojedinih kućnih ljubimaca. To, međutim, ne isključuje mogućnost kolektivnog kremiranja manjih razmjera i/ili u odnosu na probleme nametnute preventivnom kontrolom.

Polazeći od tradicionalnih, široko ispitanih i dokazano pouzdanih tehnologija, sustav „MINITRANSIT” omogućuje provedbu gore spomenute potrebe u skladu s najnovijim odredbama o nacionalnom zdravlju i zdravlju Zajednice (Uredba br. 1774/2002 CE) te odredbama o zaštiti okoliša, osiguravajući:

  • Emisiju plinova u skladu s važećim propisima.
  • Smanjenu potrošnju i troškove upravljanja.
  • Brzu i jednostavnu ugradnju i pokretanje.
  • Jednostavno i nezahtjevno održavanje.

Izuzev kako je propisano važećim zakonima o zaštiti od požara, peći serije „MINITRANSIT“ ne zahtijevaju posebne okolne građevinske objekte: njihova veličina i kompaktna struktura često će omogućiti ugradnju u postojeće prostore.

VIDEO

Ova web stranica radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »