Katalog proizvoda

Solarni sustavi

Komplet 2 solarna kolektora WTS-F2 K5 - horizontalno

Solarni kolektor WTS-F2 Ausf. K6 Weishaupt pločasti solarni kolektor za horizontalnu montažu.

Dužina / Širina / visina: 2070/1212/65 mm
Bruto površina kolektora: 2,51 m2

Tehničke Specifikacije:
Površina apsorbera: 2,33 m2
Težina po kolekcionar: 34 kg
Sadržaj sol. fluida u apsorberu : 1,42 l (K6)
Maksimalni radni tlak: 6 bar
Karakteristike kolektora:
Visoko stabilni zavareni aluminijski okvir, otporna na vremenske utjecaje , povezan sa stražnjom pločom izrađenom od valjanog aluminijuma i trajno elastičn ljepljenim solarnim staklom. Učinkovita zaštita od ulaska vlage postignuta lijepljenjem solarnog stakla na aluminijski okvir, dvokomponentnima ljepilom otpornim na vremenske utjecaje.
Solarna stakla SPF testirani, klasa U1, otporana na tuču. Kolektori imaju sustav prozračivanja čime se postiže optimalan protok zraka unutar kolektora.

Apsorber je izrađen od dokazanog materijala u kombinaciji aluminij / bakar, s visokim selektivni premaz "Mirotherm" te
koristi izravno i difuzno sunčevo zračenja. Bakrena cijev apsorbera laserski je duplo zavarena za površinu apsorbera, za dobar prijenos topline i izvanredno ponašanje u stagnacija (zaštita od pregrijavanja u ljetnim mjesecima). Moguće je spojiti do deset panela u seriji.

Kontaktirajte nas

Molimo unesite potrebne informacije. Naši djelatnici će vam se javiti u najkraćem mogućem roku.

Klikom na gumb "Pošalji" pristajete da strane navedene u Uvjetima korištenja obrađuju i koriste vaše osobne podatke u navedene svrhe i da vas smiju kontaktirati putem kanala koje ste sami naveli.

Ova web stranica radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »