Servis i održavanje

Servis i Održavanje sustava

Specijalizirani smo za servis i održavanje plamenika, obratite nam se s povjerenjem.

Weishaupt plamenici se u cijelom svijetu cijene zbog dobre konstrukcije i visoke kvalitete izrade. Učinkoviti su i dugovječni. Mogu se naći na postrojenjima za grijanje stambenih zgrada, u industriji, u teškim uvjetima pod vedrim nebom i na otvorenom moru. To je pouzdanost.

  • Servis uljnih/plinskih plamenika
  • Servis plamenika i opreme
  • Servis i održavanje kotlova
  • Servis opreme kotlova
  • Servis termoenergetskih peći

Stručan tim naše servisne službe upoznat je s najnovijim rješenjima u tehnici sagorijevanja, te za svoj rad izdaje zapisnike koji su neophodni za inspekcijske službe RH.

Svake godine obnavljamo znanja stalnog razvoja i modernizacije proizvoda, kako bi naši serviseri bili na visokoj stručnoj razini. Obratite nam se!

Kontaktirajte nas

Molimo unesite potrebne informacije. Naši djelatnici će vam se javiti u najkraćem mogućem roku.

Klikom na gumb "Pošalji" pristajete da strane navedene u Uvjetima korištenja obrađuju i koriste vaše osobne podatke u navedene svrhe i da vas smiju kontaktirati putem kanala koje ste sami naveli.

Ova web stranica radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »